Αρχική Σελίδα

Guangzhou Event Tent  Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας γεωδεσική σκηνή θόλων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας γεωδεσική σκηνή θόλων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ήταν ένας τέλειος γάμος χωρών. Η sailcloth σκηνή στο ηλιοβασίλεμα ήταν θαυμάσια! Δεν θα μπορούσαμε να σας συστήσουμε πιό ιδιαίτερα!

—— Ayelen & Emiliano, Αργεντινή

Η σκηνή αποθηκών εμπορευμάτων είναι έξοχος σταύλος για τη βοήθεια της επιχείρησής μας για να αποφευχθεί η απώλεια από τον τυφώνα χάρι στη σκηνή γεγονότος. Μια μεγάλη εργασία από τη σκηνή γεγονότος!

—— Megan Morrison, ΗΠΑ

Πριν από τις κινήσεις εβδομάδας πάρα πολύ μακριά, θέλησα για σιγουριά να ενημερώσω σας πόσο όμορφος και το σταύλο που η σκηνή ήταν για το gala του τελευταίου Σαββατοκύριακου. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

—— Michael Mitchell, Αυστραλία

Η σκηνή θόλων είναι πανέμορφη! Είμαστε ευτυχείς με την εμπειρία από την αρχή έως το τέλος. Η προσοχή και ο επαγγελματισμός του προσωπικού σας είναι εντυπωσιακοί.

—— Μωάμεθ Gamal, Σαουδική Αραβία

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

           Η Co. σκηνών γεγονότος Guangzhou, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το Μάρτιο του 2010, μια συνολική επένδυση 5 εκατομμύρια yuan, βρίσκεται σε Guangzhou Κίνα, δίπλα στο Χονγκ Κονγκ και το Μακάο, είναι ένα προηγούμενο επαγγελματικό εργοστάσιο με το σχέδιο, την παραγωγή και τις πωλήσεις, ποια εκμάθηση από την ευρωπαϊκή τεχνολογία σκηνών κραμάτων αργιλίου. Τα προϊόντα εξάγονται σε υπερπόντιες περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές για πολύ καιρό.

            Χρησιμοποιούμε υψηλό - η σκηνή κραμάτων ποιοτικού αργιλίου για να παρέχει στους πελάτες τέλειος και αξιόπιστος για το προσωρινό διάστημα λύσης, που εξοπλίζεται με ποικίλες προδιαγραφές και σχεδόν το ενοίκιο 30 σκηνών για χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα των πόρων για να επιλέξει από, να έχει δοκιμάσει την επαγγελματική εφαρμοσμένη μηχανική χτίζει την ομάδα, για να παρέχει σε σας τις «μιας στάσης» υπηρεσίες, να κάνει τις υπαίθριες προσωρινές δραστηριότητές σας στην επιλογή της θέσης και της κλίμακας πιό εύκαμπτων και ασφαλών.

             Το εργοστάσιο καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 4000 τετραγωνικών μέτρων, έχει το πλήρες σύστημα εξοπλισμού επεξεργασίας, τα τρεξίματα επιχείρησης σύμφωνα με ISO9001: σύστημα διαχείρισης του 2008, βασική μηνιαία ικανότητα παραγωγής μέχρι 20000 τετραγωνικών μέτρων. Με τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησης, η κλίμακα των εγκαταστάσεων και του προσωπικού έχει επεκταθεί.

             Κατά τη διάρκεια των ετών, Co. σκηνών γεγονότος Guangzhou, ΕΠΕ με υψηλό - η ποιότητα, αποδοτική, ασφαλής, διαφορετική υπηρεσία συμμετείχε επιτυχώς στον εσωτερικό πολλές μεγάλης κλίμακας εκθέσεις, φεστιβάλ, αθλητικά θεάματα, πλανόδια έκθεση, και η κυβέρνηση οικονομική και δραστηριότητες πολιτισμικής ανταλλαγής, που δημιουργούν ένα συναρπαστικό διάστημα δραστηριότητας για τον πελάτη μας, και ειδικά στο γεωδεσικό θόλο η σκηνή έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στον εσωτερικό.

            Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ μας δώστε ένα μήνυμα ή μια τηλεφωνική επαφή Μπορείτε επίσης άμεσα να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας βρίσκεστε στο κτήριο No.4, βιομηχανική ζώνη Guan Chonkou, χωριό Pai γιαγιάδων, πόλη Shi Lou, περιοχή Panyu, Guangzhou, Κίνα.

   

   

   

   

 • OEM / ODM

         Με τα έτη εμπειρίας σε OEM/ODM, μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπο και η σκηνή σχεδίου ικανοποιεί τις εξατομικευμένες απαιτήσεις πελατών. Έχουμε το επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό και οι γραμμές παραγωγής, επιτρέπουν σε μας για να ικανοποιήσουν την απαίτησή σας για τις σκηνές. Θα είμαστε ο καλύτερος προμηθευτής σας για να παρέχουμε την παραγωγή και την έρευνα και την ανάπτυξη όλα τα είδη σκηνών.

         

          Ειδικεμένος στην παραγωγή όλων των ειδών υπαίθριων σκηνών, έκταση προϊόντων από 3 μέτρα σε 60 μέτρα, οι κύριοι τύποι είναι: σκηνές κήπων, σκηνή κομμάτων, γαμήλιες σκηνές, σκηνή γεγονότος, σκηνή σκηνών, σκηνή αποθήκευσης, σκηνή αψίδων, σκηνή παγοδών, σκηνή θόλων, κυρτή σκηνή, σκηνή πολυγώνων, διπλή σκηνή καταστρωμάτων και ούτω καθεξής. Όπως και τα κατάλληλα προϊόντα για τον πελάτη, παρέχετε τη δημιουργική διαστημική λύση για να καλύψετε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών, με μια μεγάλη έκταση των εξαρτημάτων για να επιλέξει, να αυξήσει τη λειτουργία της σκηνής, να ικανοποιήσει τις διάφορες ανάγκες των πελατών.

           

          Για τους σφαιρικούς πελάτες που προσφέρουν τον ειδικευμένους cOem και την υπηρεσία ODM. Παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

 • Ε & Α

          Η Co. σκηνών γεγονότος Guangzhou, ΕΠΕ Ομάδα Διοίκησης έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας στην κατασκευή και τις υπηρεσίες στην Κίνα, οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν το ενοίκιο και οι πωλήσεις για τις λύσεις αποθήκευσης προσωρινής αποθήκευσης και αποθήκευσης φορτίου διέλευσης μπορούν να είναι προσωρινές εγκαταστάσεις επανεντοπισμού, μεγάλες προσωρινές εκθέσεις, αίθουσα εκθέσεων, σκηνές δραστηριοτήτων εορτασμού, καθώς επίσης και σημαντικά προγράμματα για τα αθλητικά θεάματα και τις υψηλού προφίλ σκηνές.

          Η ομάδα Ε&Α μας αποτελείται από διάφορους κορυφαίους έμπειρους τεχνικούς, ο στόχος μας είναι δεσμευμένος να παρέχει στους χρήστες τις καλύτερες σκηνές. Δεν θα πούμε ότι αυτά είναι τα καλύτερα προϊόντα, επειδή το σκεφτόμαστε και βελτιώνουμε.

          Η επαγγελματική τεχνική ομάδα είναι η δημιουργία των πόρων. Έχουμε στραφεί στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων, με την εμπειρία των σκηνών παραγωγής και καθιέρωσης. Είμαστε δεσμευμένοι στην επίλυση όλων των προβλημάτων σχετικών με τη σκηνή και το διαστημικό σχέδιο για τους πελάτες μας.

          Έχουμε τον εξοπλισμό κατάστασης προόδου, επαγγελματική τεχνική ομάδα, και η επαγγελματική ομάδα κατασκευής, παρέχει τις τέλειες σκηνές για πολλούς πελάτες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Event Tent  Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jenny Zhang

Τηλ.:: 86-20-28137848

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)