Αρχική Σελίδα

Guangzhou Event Tent  Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας γεωδεσική σκηνή θόλων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας γεωδεσική σκηνή θόλων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ήταν ένας τέλειος γάμος χωρών. Η sailcloth σκηνή στο ηλιοβασίλεμα ήταν θαυμάσια! Δεν θα μπορούσαμε να σας συστήσουμε πιό ιδιαίτερα!

—— Ayelen & Emiliano, Αργεντινή

Η σκηνή αποθηκών εμπορευμάτων είναι έξοχος σταύλος για τη βοήθεια της επιχείρησής μας για να αποφευχθεί η απώλεια από τον τυφώνα χάρι στη σκηνή γεγονότος. Μια μεγάλη εργασία από τη σκηνή γεγονότος!

—— Megan Morrison, ΗΠΑ

Πριν από τις κινήσεις εβδομάδας πάρα πολύ μακριά, θέλησα για σιγουριά να ενημερώσω σας πόσο όμορφος και το σταύλο που η σκηνή ήταν για το gala του τελευταίου Σαββατοκύριακου. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

—— Michael Mitchell, Αυστραλία

Η σκηνή θόλων είναι πανέμορφη! Είμαστε ευτυχείς με την εμπειρία από την αρχή έως το τέλος. Η προσοχή και ο επαγγελματισμός του προσωπικού σας είναι εντυπωσιακοί.

—— Μωάμεθ Gamal, Σαουδική Αραβία

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

1. Τηρούμε πάντα την αρχή λειτουργίας «προσπαθούμε για την επιβίωση από την ποιότητα, επιδιώκουμε την ανάπτυξη από την καινοτομία», και ενισχύουμε το μηχανισμό λειτουργίας επιχείρησης για να προσαρμόσουμε βαθμιαία τη ζήτηση στην αγορά.

 

2. Η δομή δομικών κατασκευών των προϊόντων μας, φορτίο αέρα, φορτίο χιονιού, φορτίο πίεσης πέρασε τη δοκιμή του κινεζικού 1$ου εγγραμμένου κατηγορία δομικού μηχανικού και έλαβε την πιστοποίηση CE.

 

3. Όλα τα μέρη χρησιμοποιούμε την περασμένη ανίχνευση, συμφωνία με τη ασφάλεια προτύπου. Η σκηνή που καλύπτει την προσιτότητα στην πυρκαγιά της Ευρώπης DIN4102 B1、 τετρ.μέτρο - πρότυπα καθυστερούντω.

 

4.The συμφωνίες λειτουργίας εργοστασίων με ISO9001: σύστημα του 2008. Η μηνιαία ικανότητα παραγωγής είναι 20000㎡

 

5. Το PVC έντυσε το ύφασμα πολυεστέρα (στέγη μόνο): η στέγη 850g/㎡, B1 καθιστά αλεξίπυρες τα πρότυπα, 75km/h στο φορτίο αέρα 100km/h. προδιαγραφή: (1) νήμα: 1000×1000D (2) θερμοκρασία εργασίας: -40℃~+70℃ (3) αντίσταση ύδατος: υδροστατική πίεση 3000mm (4) εκτατή δύναμη: Στρέβλωση 2500N/5㎝, Weft (5) δύναμη φλούδας 2300N/5㎝: 90N/5㎝ (6) επιμήκυνση: Στρέβλωση 15%, Weft20% (7)△Continued που καίει time≤47s που το φορτίο 75KG/㎡ χιονιού time=0s (8).

 

6. Η σκηνή μας παράγεται από την αρχή έως το τέλος στο εργοστάσιό μας σε Guangzhou, Κίνα. Είμαστε αυστηρά μέτρα ποιοτικού ελέγχου μέσων. Η ομάδα εξειδικευμένων εργατών μας είναι pround τεχνολογίας ποιοτικής εργασία-ένωσής τους εξασφαλίζει τακτοποιημένος, γερός σε όλες τις ραφές και ενώνει, και κάθε σκηνή υποβάλλεται σε έναν περιεκτικό έλεγχο για τις ατέλειες προτού να αφήσει τις πόρτες εργοστασίων μας, που εξασφαλίζουν ότι η διαταγή σας παραδίδεται σε σας στον τέλειο όρο.

Πιστοποιήσεις
 • Guangzhou Event Tent  Co., Ltd

  Πρότυπο:SGS

  Αριθμός:CANML1505480501

  Ημερομηνία Έκδοσης:2015-04-17

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Design, Manufacture and Release Service for Aluminium Structure Tents

  Που εκδίδονται από:SGS-CSTC Standards Technical Services Co., Ltd. Guangzhou Branch

 • Guangzhou Event Tent  Co., Ltd

  Πρότυπο:SGS

  Αριθμός:XMHG1507003397OT

  Ημερομηνία Έκδοσης:2015-07-24

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Design, Manufacture and Release Service for Aluminium Structure Tents

  Που εκδίδονται από:Xiamen Branch, SGS-CSTC Co., Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Event Tent  Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jenny Zhang

Τηλ.:: 86-20-28137848

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)