Αρχική Σελίδα

Guangzhou Event Tent  Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. σκηνών γεγονότος Guangzhou, ΕΠΕ έχει κατασκευάσει τις υπαίθριες σκηνές κορυφαίας ποιότητας και έχει παράσχει την άριστη υπηρεσία στους πελάτες μας από το 2010. Η βάση παραγωγής μας εντοπίζει σε Guangzhou της Κίνας, και καλύπτει έναν τομέα 4.000 τετραγωνικών μέτρων. Έχουμε ένα απόθεμα 280.000 τετραγωνικών μέτρων των σκηνών για να πωλήσουμε όλο το χρόνο.

 

Το όραμά μας πρόκειται να είσαι η αρχαιότερη σκηνή στη βιομηχανία με την προσφορά της εξαιρετικής ποιότητας, της εμπιστευμένης συμβουλευτικής και ασύγκριτης εξυπηρέτησης πελατών στην ανταγωνιστική τιμολόγηση για τους πελάτες μας που θα δημιουργήσουν για τους το ασφαλές καταφύγιο και τα θαυμάσια υπαίθρια γεγονότα και μια διάρκεια ζωής των μεγάλων μνημών.

 

Με τα έτη εμπειρίας στην κατασκευή και το εξωτερικό εμπόριο των σκηνών μας, έχουμε αναπτύξει την προηγμένη τεχνολογία κατασκευής και τη διευθυντική εμπειρία. Κάθε προϊόν που κάνουμε διευθύνεται αυστηρά σύμφωνα με τα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου του ISO 9001:2008 για να εξασφαλίσει την καλύτερη αξία του. Τα κύρια πλαίσια είναι κατασκευαστής από το πιεσμένο εξωθημένο κράμα αργιλίου, οι καλύψεις και sidewalls αποτελούνται από το flame-retardant διπλό PVC-ντυμένο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν πολυεστέρα. Έχουμε ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων όπως η σκηνή θόλων, η σκηνή παγοδών, η σκηνή τεντωμάτων, η σκηνή έκθεσης, η σκηνή αποθηκών εμπορευμάτων, η γαμήλια σκηνή, η σκηνή γεγονότος, η σαφής διαφανής σκηνή, η σκηνή διόροφων λεωφορείων, η polygonal σκηνή, κ.λπ. Εάν το στοιχείο που απαιτείτε δεν είναι στον κατάλογό μας, τα προσαρμοσμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήσεως. Τηρούμε μια προσανατολισμένη στους πελάτες φιλοσοφία λειτουργίας και τηρούμε την υποχρέωση της έγκαιρης παράδοσης για κάθε διαταγή.

 

Σαν σημαντική επιχείρηση για να προσφέρει τις υπαίθριες σκηνές, η σκηνή γεγονότος προσπαθεί να δημιουργήσει τις φιλικότερες προς το χρήστη και πληροφοριακές περιοχές πιθανές. Η σκηνή γεγονότος αγκαλιάζει την ιδέα της νέας τεχνολογίας και των καλύτερων μεθοδολογιών για να βελτιώσει το σχέδιο, την κατασκευή, την αποθήκευση, τη διανομή, τη εξυπηρέτηση πελατών, την κατάρτιση, και την εμπειρία ηλεκτρονικού εμπορίου. Η ομάδα σκηνών γεγονότος έχει ψάξει τον κόσμο για τα ποιοτικά υλικά, τον εξοπλισμό κατάστασης προόδου, και τις βελτιωμένες διαδικασίες έτσι ώστε μπορούμε να σας φέρουμε την καλύτερη αξία.

 

Το βασικό συστατικό στην επιτυχία και τη μακροζωία μας είναι τελικά εσύ, ο πελάτης μας. Παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με και να μας δώσετε την εισαγωγή και τις σκέψεις σας, έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για σας. Μπορείτε να στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, να καλέσετε ή να επισκεφτείτε την αίθουσα εκθέσεως και τη βιομηχανική εγκατάσταση μας εδώ σε Guangzhou, Κίνα.

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

2014

• Η ιδέα της έναρξης μιας επιχείρησης τις καινοτόμες δομές στους δημιουργικούς ανθρώπους φαντάστηκε και μετά από πολλή έρευνα η επιχείρηση γεννήθηκε.

• Το καλοκαίρι 2014 είδε την παράδοση των πρώτων «σκηνών γεγονότος», ενός yurt και μιας μίνι σκηνής κομμάτων. Ένας σπιτικός ιστοχώρος δημιουργήθηκε, τα ιπτάμενα ήταν τυπωμένα, και πολύ legwork παρήγαγε τις περίπου 50 κρατήσεις σε εκείνο το έτος. Ήμαστε υπερήφανοι κάθε γεγονότος αλλά πολύ γρήγορα έγινε σαφές ότι οι πελάτες μας θέλησαν τις μεγαλύτερες δομές. Η αναζήτηση ήταν ανοικτή για κάτι μεγάλη αλλά πολύ μεγαλύτερη. Κοιτάξαμε παντού και βρήκαμε το yurt που χρησιμοποιούμε ακόμα σήμερα στα πια νότια της Αυστραλίας και τοποθετήσαμε την πρώτη -πρώτη διαταγή μας.

 

2015

• Οι μεγαλύτερες σκηνές σημαίνουν τα μεγαλύτερα γεγονότα και τη μεγαλύτερες συνειδητοποίηση εμπορικών σημάτων γεγονότων ίσες καλύτερες και την επικοινωνία πελατών. Επικεντρωθήκαμε στο εμπορικό σήμα και το προϊόν μας που προσφέρουν και η απάντηση ήταν μεγάλη. Η κράτηση για τις μεγάλες σκηνές άρχισε πραγματικά να μπαίνει και τελειώσαμε υπερήφανα το έτος με 120 σκηνές στο απόθεμα και ήμαστε σε θέση να παραδώσουμε τα πολλαπλάσια γεγονότα συγχρόνως.

• Μάθαμε από τα προηγούμενα πολυάσχολα Σαββατοκύριακα ότι έπρεπε να επικεντρωθούμε στη λειτουργική προσέγγισή μας για να επιτύχουμε την τέλεια εμπειρία για κάθε ζαλίζοντας πελάτη. Προσθέσαμε μερικές μικρότερες σκηνές στη σειρά μας αλλά επικεντρωθήκαμε φέτος στην κατοχή μιας πλήρως κρατημένης εποχής.

 

2016

• Τώρα θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να ωθούμε προς τα εμπρός τα όρια αυτό που είναι δυνατό, ενώ μην χάνοντας εστίαση στην επιθυμία μας να παραδώσουμε μια τέλεια υπηρεσία στους πελάτες μας σε κάθε γεγονός. Αισθανόμαστε υπερήφανα το υψηλό επίπεδό ότι μας πελατών επανάληψης είναι κάθε χρόνο μια μεγάλη κατάθεση στη φήμη μας.

Guangzhou Event Tent  Co., Ltd Guangzhou Event Tent  Co., Ltd Guangzhou Event Tent  Co., Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Σκηνή γεγονότος

Αριθμός Υπαλλήλων : 60~100

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας γεωδεσική σκηνή θόλων για τις πωλήσεις καλής ποιότητας γεωδεσική σκηνή θόλων για τις πωλήσεις